2013-01-17

Atelier Food

Uppdatering! Vi var där igår och fikade idag och tyvärr har de inte luncher på helgen än, men mackor. Och vilka mackor! Helt i klass med riktigt fina man kan hitta i Köpenhamn med lite tur. Rekommenderas varmt. 70:- för en macka på bröd från Valhallabageriet, komponerade av Stefan Eriksson.

Vet inte om det var för att det var någon Slussen-debatt i huset men alla gäster var så pass gamla att det inte är en chans att de kommer att leva när nya Slussen är klar.


 Gubbröran var otroligt god. Perfekt kokta ägg och inte så kraftig smak av ansjovis. Det skirade smöret som hälldes över var pricken över i:et. 5/5
Kalvbringan var inte riktigt men grej men med utsökt egentillverkad surkål var det ändå en höjdare. Syrlig snarare än sur. 3/5


Lite osäker på vad detta är men det verkar vara vällagad schyst mat för en liten peng så här kommer tipset. Tänkte försöka mig dit på lördag.

I alla fall så händer det på Fredsgatan 12.
Så lite info på Facebook

5 kommentarer:

 1. Vad är de gigantiska kokostopparna på bänken för något?

  SvaraRadera
 2. De gigantiska kokostopparna är nog just gigantiska kokostoppar ;) Fotade för att de var så perfekta. De hade bullar också som var fina, nästan som från Dessert och Choklad men de var från Valhallabageriet.

  Trevligt fik de har på Mejan.

  SvaraRadera
 3. Jag är inte säker på att gigantiska kokostoppar är den bästa idén det här året. Finns det en marknad? Bra att ha fått den förvirringen avklarad bakom skärmen och inte på plats, iaf.

  Men jag skall gå dit snart, för det andra. De låter som en fullträff i övrigt med maten.

  SvaraRadera
 4. Trevligt att träffa dig och din vän och nu få chansen att spana in din blogg. Fina bilder och trevliga tips! Hoppas vi ses snart igen!

  SvaraRadera
 5. Hej! Detsamma, och tack. Ska ta itu med blodpuddingen snart :)

  Och ha så trevligt på Gulddraken i morgon. Avis.

  SvaraRadera