2013-07-05

Restaurang Gro

Det var länge sedan jag skrev och då har jag ändå gjort en hel del, och ätit, i matväg. Men detta måste jag bara tipsa om! Så gott det var idag, den upplevelse maten var, hade jag hoppas på på Oaxen Slipen i lördags, men den infann sig inte. mer om detta snart.

Läs här om Gro

Karré, ugnsbakad rotselleri och coleslaw. Det var helt perfekt (efter en nypa flingsalt). Fast och saftig karré som annars lätt kan vara för fet. Selleri med karamelliserad och krispig utsida. Coleslaw som inte var så syrlig som jag brukar vilja ha den, men å andra sidan inte heller söt som den är ofta ute. Och bakad lök som påminde om den man kan få på Oaxen. Fullträff. Och vackert upplagt och en kort presentation. 

Desserten var uddlös. Lite mörk choklad och röstade hasselnötter hade lyft den.
Nu blev det bara sött och platt.

Men en hundring för maten och 65 för desserten. Grymt. Lycka till pojkar!